Heeft u of iemand binnen uw familie nood aan thuiszorg of verpleging aan huis? Verpleegpraktijk Aster staat u hier graag in bij. De praktijk wordt gecoördineerd door Bart Peeters en Sabrina Munters. Ze zijn actief in Zonhoven, Houthalen en Paal.

Zowel Bart Peeters  als Sabrina Munters hebben elk reeds meer dan 15 jaar ervaring in de thuisverpleging. Ze hebben in die jaren al heel wat ervaring opgebouwd om u en uw naasten zo goed mogelijk te helpen met uw zorgvraag. U kan gebruik maken van al onze diensten, gaande van de hygiënische verzorgingen (wassen/douchen), postoperatieve zorg, het aandoen van steunkousen of windels, medicatie klaarzetten, inspuitingen tot wondzorg, TPN-voeding en palliatieve zorgen.

Zij helpen u ook met het opstarten van diensten zoals gezinshulp, maaltijden aan huis en dergelijke… Door hun jarenlange ervaring hebben ze hier voldoende contacten voor en kunnen ze met u bekijken waar u het meeste nood aan heeft.

Meer informatie over verpleging of zorg aan huis vindt u hier. Woont u een beetje buiten onze regio? Contacteer ons even om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij zijn geconventioneerd en werken samen met alle mutualiteiten en verzekeringsinstellingen.

Wil je te weten komen wat Aster Verpleegpraktijk te bieden heeft?