Er staat een operatie gepland voor u, maar u heeft achteraf Postoperatieve Zorg nodig zoals men dat noemt?

Verpleegpraktijk Aster weet hier wel raad mee en helpt u hier bij. We staan u bij tot alles genezen is of u terug zelfstandig uw plan kan trekken. Natuurlijk ook indien er blijvend hulp nodig is.

Of het nu gaat om een wondzorg en opvolging na een operatie, inspuitingen, een stomazorg, steunkousen of windels, hulp bij het wassen. Wij zorgen mee voor de goede afloop.

Bart Peeters heeft heeft in zijn hele loopbaan al een extra interesse aan de dag gelegd voor wonden. Dit heeft ook geresulteerd in het volgen van de opleiding “Referentieverpleegkundige Wondzorg”. Hij heeft ondertussen een jarenlange ervaring opgebouwd die vaak goed van pas komt om de nodige aanpak te bekijken. In samenspraak met uw huisarts of specialist zorgt hij met ons team voor een goede opvolging van uw postoperatieve wonde.

Verpleegpraktijk Aster is actief in de regio’s Zonhoven, Houthalen en Paal. Woont u een beetje buiten deze regio? Contacteer ons even om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij werken samen met alle mutualiteiten en verzekeringsinstellingen. De nodige materialen voor de wondzorgen kunnen vaak via de hospitalisatieverzekering worden ingebracht. Indien we afspreken dat wij u die zorgen, wordt hier ook een factuur voor opgemaakt. Deze kan dan aan de verzekering worden gezorgd.

Wil je te weten komen wat Aster Verpleegpraktijk te bieden heeft?