Heeft u te horen gekregen dat er palliatieve zorg dient te worden opgestart bij uzelf of een naaste? Dan schieten er waarschijnlijk duizend-en-één vragen door uw hoofd. Eerste praktische vraag is meestal hoe u dat moet gaan aanpakken? Verpleegpraktijk Aster helpt u hier mee. Contacteer Bart of Sabrina en zij gaan hun best doen om u zo goed mogelijk te woord te staan.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij reeds verschillende mensen verzorgd die nood hadden aan palliatieve zorg. Wij kunnen u bijstaan met de verzorging, maar ook met de administratie die dit soms met zich mee brengt. In samenspraak met uw arts en familie bekijken we welke zorg nodig is om het u of uw naaste zo comfortabel mogelijk te maken. Ook wordt er bekeken in welke mate de zorg na verloop van tijd dient verhoogd te worden om het u mogelijk te maken zo lang mogelijk en zo aangenaam mogelijk thuis te verblijven. We zijn op die momenten ook 24u/24u te bereiken.

Wij werken vrijblijvend samen met onder andere Pallion en de palliatieve afdeling van uw behandelend ziekenhuis om u zo goed mogelijk bij te staan in deze moeilijke tijd.

Verpleegpraktijk Aster is actief in de regio’s Zonhoven, Houthalen en Paal. Woont u een beetje buiten deze regio? Contacteer ons even om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij zijn geconventioneerd en werken samen met alle mutualiteiten en verzekeringsinstellingen.

Wil je te weten komen wat Aster Verpleegpraktijk te bieden heeft?