Heeft u nood aan een verpleegkundige voor het uitvoeren en opvolgen van een wondzorg? Of het nu in het kader van een postoperatieve zorg is of een andere reden, Verpleegpraktijk Aster weet hier wel raad mee en brengt dit tot een goed einde.

Of het nu gaat om een wondzorg en opvolging na een operatie, de verzorging van een brandwonde, een wondverzorging met wiek, een stomazorg of eender welke andere wondzorg, wij zorgen mee voor de goed afloop.

Bart Peeters heeft heeft in zijn hele loopbaan al een extra interesse aan de dag gelegd voor wonden. Dit heeft ook geresulteerd in het volgen van de opleiding “Referentieverpleegkundige Wondzorg”. Hij heeft ondertussen een jarenlange ervaring opgebouwd die vaak goed van pas komt om de nodige aanpak te bekijken. In samenspraak met uw huisarts of specialist zorgt hij met ons team voor een goede opvolging van uw wonde.

Ook werken wij samen met de wondzorgspecialisten van het Wondzorgcentrum om zelfs de meest gecompliceerde of hardnekkige wonde dicht te krijgen. Het Wondzorgcentrum staat hier waar nodig de thuisverpleegkundigen in bij. Het Wondzorgcentrum is ook één van de plaatsen waar wij onze opleidingen over wondzorg volgen. Dit om bij te blijven bij de laatste ontwikkelingen hier in.

Verpleegpraktijk Aster is actief in de regio’s Zonhoven, Houthalen en Paal. Woont u een beetje buiten deze regio? Contacteer ons even om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij werken samen met alle mutualiteiten en verzekeringsinstellingen..

Wil je te weten komen wat Aster Verpleegpraktijk te bieden heeft?