De dokter heeft u gezegd dat er een steunkous of een windel dient te worden aangedaan? In dat geval belt u best even naar Bart Peeters of Sabrina Munters van Verpleegpraktijk Aster. Zij horen even bij u wat er juist dient te gebeuren en spreken dan verder iets met u af.

Het aandoen van een steunkous of een windel kan tijdelijk zijn of blijvend zijn. Dit hangt af van de reden waarom dit moet gebeuren. Soms is dit gewoon een tijdje postoperatief. Indien het zelf moeilijk lukt om dit te doen, kan u een beroep doen op ons. Natuurlijk kan u ook op ons rekenen voor het uitdoen hier van als dit niet zelf lukt.

Het aanmeten van steunkousen doen we ook. Zowel voor armen als benen. Hiervoor windelen we dan meestal enkele dagen tot een week op voorhand, zodat het op te meten lichaamsdeel zo goed mogelijk zijn normale omvang heeft. Door dan de meting pas te doen, bent u zeker van een goede, makkelijk zittende pasvorm. Zo gaat u ook amper merken dat u steunkousen aan heeft.

Verpleegpraktijk Aster is actief in de regio’s Zonhoven, Houthalen en Paal. Woont u een beetje buiten deze regio? Contacteer ons even om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij zijn geconventioneerd en werken samen met alle mutualiteiten en verzekeringsinstellingen.

Wil je te weten komen wat Aster Verpleegpraktijk te bieden heeft?