De dokter heeft u gezegd dat er een inspuiting dient te worden gezet? In dat geval belt u best even naar Bart Peeters van Verpleegpraktijk Aster. Hij hoort even wat er nodig is en spreekt een moment met u af. Indien nodig neemt hij het materiaal hiervoor mee binnen.

Of u nu een onderhuidse inspuiting of één in een buikplooi nodig heeft, een inspuiting in een spier of zelfs intraveneus. Een reeks inspuitingen of slechts éénmalig: Verpleegpraktijk Aster klaart de klus.

Vaak krijgt u na een operatie een voorschrift mee voor een bloedverdunner in te spuiten of u dient inspuitingen te krijgen voor de pijn in uw rug? Deze inspuitingen in het kader van postoperatieve zorg doen we graag voor u.

Dient uw Port-a-cath te worden gespoeld? Dient u medicatie toegediend te krijgen via een infuus? Of heeft u nood aan TPN-voeding? Daar helpen wij u ook graag mee verder.

Verpleegpraktijk Aster is actief in de regio’s Zonhoven, Houthalen en Paal. Woont u een beetje buiten deze regio? Contacteer ons even om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij werken samen met alle mutualiteiten en verzekeringsinstellingen.

Wil je te weten komen wat Aster Verpleegpraktijk te bieden heeft?