Uw naaste of uzelf heeft door een ongeval of anders een NAH (Niet-Aangeboren Hersenafwijking) opgelopen? U bent op zoek naar thuisverpleging om u hier in de thuissituatie verder mee te helpen? Contacteer dan Bart Peeters of Sabrina Munters van Verpleegpraktijk Aster.

Zij hebben samen met hun team reeds verschillende jaren ervaring met het verzorgen van mensen met een NAH. Mensen met een NAH vormen dan ook een belangrijke doelgroep voor Verpleegpraktijk Aster. De praktijk komt zowel in woonvormen voor mensen met een beperking als in thuissituaties mensen tegen die een niet-aangeboren hersenafwijking zoals een hersenbloeding, een hersenletsel door ongeval of een hersentumor hebben.

U bent voor uw zorg bij hen in goede handen. Aarzel dus niet om hen te contacteren. Ook al verblijft u nog op een revalidatie-afdeling. Hoe vroeger u hen bij uw zorgtraject betrekt, des te beter de zorg aan huis op u is afgesteld.

Verpleegpraktijk Aster is actief in de regio’s Zonhoven, Houthalen en Paal. Woont u een beetje buiten deze regio? Contacteer ons even om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij zijn geconventioneerd en werken samen met alle mutualiteiten en verzekeringsinstellingen.

Wil je te weten komen wat Aster Verpleegpraktijk te bieden heeft?